Info voor patiënten

De praktijk is gelegen op Kaaiplein 17 in Burcht. De ingang bevindt zich ter hoogte van de doorgang naar de garages aan de linkerzijde van de praktijk. Achteraan is er plaats om fietsen te plaatsen. Recht tegenover de praktijk is een gratis parking, tijdens de werken aan deze parking kan u terecht in de omliggende straten.

Op afspraak

Alle consultaties zijn op afspraak. De uren van de consultaties per dokter vindt u hier.

U kan online een afspraak maken via deze website indien u reeds als patiënt bent ingeschreven in de praktijk. Voor een eerste afspraak vragen we om telefonisch contact op te nemen.

Indien u een afspraak maakt voor 2 personen, gelieve dan ook online 2 afspraken te boeken.

Probeer steeds op tijd te komen, zo niet laat u andere patiënten wachten. Indien u niet tijdig op de consultatie kan zijn, gelieve dan te annuleren, ten laatste 1 uur voor de geplande afspraak.

Voor infiltraties of bevriezen van wratjes, gelieve altijd telefonisch een afspraak te maken.

Wat u meebrengt, vindt u op deze pagina.

Dringende afspraken

Indien u dringende hulp nodig heeft en er is via de website geen afspraak meer beschikbaar, kan u telefonisch contact opnemen. Voor een dringend probleem wordt u telkens geholpen door de dokter die beschikbaar is.

Huisbezoeken

Huisbezoeken worden gereserveerd voor deze patiënten die door gezondheidsproblemen niet zelf naar de praktijk kunnen komen. In de praktijk is de zorg meestal beter en vlotter door de omkadering.

Huisbezoeken kunnen alleen telefonisch worden aangevraagd, voor 10 uur. Vermeld steeds naam, voornaam, geboortedatum, adres en telefoonnummer.

​In de regel worden enkel huisbezoeken aanvaard voor de gemeente Zwijndrecht/Burcht.

De huisbezoeken worden gedaan door de dokter die op dat moment beschikbaar is.

Vragen via de telefoon

Voor een telefonische vraag zijn de dokters elke weekdag beschikbaar van 12u tot 13u en van 18u tot 19u.

Een telefonisch contact wordt enkel gedaan voor het geven van een kort advies na bijvoorbeeld een bloedname. Dit vervangt geenszins een consultatie of een huisbezoek.

Het kan zijn dat de dokter vraagt om langs te komen, omdat een telefonisch contact niet geschikt wordt geacht.

Buiten de openingsuren

Indien u dringend een dokter nodig hebt buiten de openingsuren (maandag tot vrijdag van 8u tot 19u), kan u zich richten tot de huisarts van wacht via volgend telefoonnummer: 0900 / 10 512

 

Contactgegevens

Dr. Marc Smeets

Dr. Astrid Hogenstijn

Dr. Frederic Verstraeten

Tel: 03 / 253 13 12
Kaaiplein 17
B-2070 Burcht

Enkel voor ingeschreven patiënten

Maak nu een afspraak